Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

3 havi Menstruálj Könnyedén doboz

3 havi Menstruálj Könnyedén doboz

Az idei Húsvétra egy egészen különleges dobozkával készültünk, ami eddig a világon az egyetlen olyan menstruációs doboz, amely kimondottan anionos betéteket és görcsoldó tapaszt tartalmaz, és a mostani hatalmas, -49%os kedvezménnyel csak két hétig,

2023.04.03- tól 04.16. vasárnap éjfélig lesz elérhető.
Gondoltam, kicsit részletesebben is írok róla.

A Menstruálj Könnyedén ajándék doboz

 

  • 3 teljes havi menstruációra elegendő anion tartalmú betétet és görcsoldó tapaszt tartalmaz, amelynek eladási árából most -29% kedvezményt engedünk az ünnepi időszakban.

  • És a bónusz-plusz: a következő akármilyen összegű rendelésed összértékére kapsz tőlünk -20%os kedvezménykupont is, amit fél évig tudsz majd beváltani. Ez a kupon egyedi kóddal ellátott, és csak a doboz vásárlói kapják meg.


Mit tartalmaz a Menstruálj Könnyedén doboz, és miért jó, ha mindig van Nálad otthon Anionos intimbetét?

Elsőként lássuk a 7 csomag nagyágyút:
 

A 4 csomag ANION DAY nappali anion tartalmú intimbetétet (4x10 db), és
a 3 csomag ANION NIGHT éjszakai anion tartalmú intimbetétet (3x8 db)

 Nem túlzás, nem ámítás: ezek az intim betétek minőségben verik az összes többi versenytársukat együttvéve is, a brutális erős nedvszívásukkal pedig felveszik a versenyt a legjobb inkontinenciás betétekkel!

A DAY és NIGHT is olyan erős nedvszívó kapacitással bír, hogy még a szülés utáni gyermekágyi időszakban, vagy vizelettartási problémáknál is kiváló segítség mind a kettő. És ezt az erőt első ránézésre alig lehet sejteni.

A belső struktúrális technológiájuk olyan, hogy saját súlyuknál akár több mint 10x-es mennyiségű folyadékot is por szárazra szívnak. Mindemellett nagyon kis vékonyka viselet mind a kettő, amit alig érzel, így egy-egy betét nagyon sokáig elég. Cserélni mindenképpen ritkábban kell, mint egy hagyományos intimbetétet.

A betét beépített Anion csíkjának köszönhetően vérsejt-oldó azaz hemolizáló hatásával gátolja a vér természetes bomlási folyamatait, ezáltal kevesebb baktérium és kevesebb kelletlen szag is keletkezik benne.
Az anion chip által laboratóriumilag kimutatottan jóval tisztább az intim környezet az anionos betétek felületén, mint a hagyományosokén.

Az anion biomechanikai hatás-mechanizmusa alapozza meg a valóban tisztább, szárazabb és kényelmesebb érzést.

Nincs hozzáadott allergén parfüm adalék, tehát az anionos betét enélkül végez hatékony szagmegkötést.

Nincs műanyag felső réteg sem, ami sajnos a hagyományos betétekben nagyon gyakori. Ez nemcsak viszketegséget és allergiás tüneteket, de extra kellemetlen szagokat is okozhat sokaknál, mivel a baktériumok a műanyaggal kevert műszálon /pamuton sokkal gyorsan szaporodnak.
Több baktérium = több szag, sajnos.

A műanyag fedőréteg ráadásul az átlagos betétekben nem engedi át a testből kiáramló párát, ezért nincs jó átszellőzése sem. Ebből ered a régi "kedves" ismerős, a pelenka-befülledés érzése, ami miatt sokan ki nem állhatják az intimbetétet, már úgy általában mint műfajt, és minél előbb átnyargalnak a sokkal kényelmesebbnek tartott tamponra, ami sajnos a valóságban egészségügyileg még károsabb is a betétnél, de erről majd máskor.

Ebben a videóban láthatjátok hogy mekkora különbség is van légáteresztésben egy átlagos intimbetét és a Biointimo Anion betét között.:


Az összes Biointimo Anion tartalmú intimbetét büszkélkedhet speciális légáteresztő szerkezettel, amely valódi átszellőzést biztosít, és ez nemcsak a menstruációs nappali és éjjeli betétekben van meg, de a tisztasági betétek egyik fő erénye is.


Minden nap használható tisztasági betétek a csomagban

A 3 csomag ANION EVERYDAY anion tartalmú tisztasági betét (3x20 db) és
a 3 csomag ANION PANTY PADS anion tartalmú hosszított, szárnyas tisztasági betét (3x15 db)


Ezek a tisztasági betétek lehelet vékonyak, extra rövid méretűek, anion tartalmúak ennek összes előnyével együtt, és csak enyhe nedvesség megkötő képességük van.

Leginkább arra jók, hogy a fehérneműdet védjék a cseppektől, a foltoktól, a baciktól és a szagoktól.

A kiváló átszellőzés a speciális légáteresztő technológia miatt alul-felül itt is garantált, miközben hozzáadott allergén parfüm adalékok nélkül köti meg a betét a kellemetlen szagokat. Ha csak teheted, kíméld az intim testrészeidet a különféle kemikáliákból eredő illatosítástól.

Menstruációs kehely mellé kiválóak: cserélni szinte alig kell őket egész nap

A cseréjük nagyon könnyű és higiénikus: hermetikusan lezárt csomagolásban vannak a betétek külön külön is, ezért akár egyetlen darabot is a táskádba dobhatsz, nem fog beszennyeződni.

Ha több darabot cserélnél egy nap, akár az egész csomagot is magaddal viheted, annyira pici az egész csomag. És kinyitás után visszazárható a csomagolás.

A két betét között annyi a különbség, hogy míg az EVERYDAY egy rövidebb vékonyabb és szárny nélküli hajlékony kis betét, - még tangába is bátran ragasztható, csak be kell hajtani a csücskeit a bugyi alá,  

addig a PANTY PADS egy picivel hosszabb, több nedvességet bír, de még nem menzesz betét, és rögzítő szárnyakkal pedig még biztonságosabban illeszkedik a fehérneműdhöz. 


3 doboz görcsoldó melegítő tapasz a dobozban (3x9 db)

A tapasztalatok és jópár vásárlói beszámoló alapján tudjuk azt, hogy az első három nap a legkritikusabb a hasi fájdalmak szempontjából.

A görcsök egyre erősödhetnek, különösen az első napon, majd stagnálnak és végül lecsengenek, de van, akiknek az első három nap nettó szenvedés. Nyilván van az a szint, ahol már a gyógyszerek és az orvosi segítség is mindenképpen szükséges: Ha az ájulás szélén vagy, ha ki sem tudsz kelni az ágyból, ha hánysz, és munkaképtelen vagy egész nap, akkor irány a nőgyógyász! (Leginkább: endokrinológus - nőgyógyász, vagy endometriózis-szakértő)

De amikor csak kisebb, vagy közepes szintű fájdalmakkal kell megküzdeni, amikhez nem feltétlenül kapnál be rögtön még fájdalomcsillapítót sem, akkor a Menstruációs tapasz bevethető , mert egész napos jótékony hősugárzással remekül enyhít a simaizom - alapú görcsökön!A vermikulit és magnetit egyedi kombinációjából álló hőreaktív elegy a levegővel érintkezve felmelegszik, és 45-50 C-on akár 10-12 óráig is melegíti a fájdalmas pontot, oldja a hasi és háti görcsöket úgy, hogy közben megbújik a fehérneműd rejtekében.

Tehát tudsz mást is csinálni, minthogy egy hatalmas vizespalackot ölelgess egész nap.

Bónusz-plusz: -20%os kedvezmény kupon egyedi kóddal! A limitált szériás dobozok mindegyikébe tettünk egyet, amit fél évig fel tudsz használni a menzeszboltban, bármilyen termékre és bármilyen összegű rendelésre. A kedvezmény más akcióval össze nem vonható.Könnyedebb menstruációt kívánunk, és találkozzunk három hónap múlva! 

Tartalomhoz tartozó címkék: 3 havi Menstruálj Könnyedén doboz
Az oldal tetejére