Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

Anionos betét

Eljött a könnyed menstruáció ideje! Válaszd piros betűs napjaidra az anionos betéteket és tisztasági betéteket, amik éjjelre és nappalra is jó megoldást nyújtanak. Parfümmentes szagmegkötő technológiával, pihe-puha pamut felső réteggel és extra erős nedvszívással nyújt kényelmes viseletet, szinte bármilyen fehérneműhöz. Az anionos intimbetétek ANION chipjének köszönhetően a baktériumoknak, a szagoknak és a fülledtségnek befellegzett! Menstruáció közben is légy aktív és érezd magad jól!

Mi az Anion?

Rendezés:

Anion

biointimo

A környezetben mindenhol előfordul

Az anion a negatív töltésű levegő részecske egy atomi összetevője, amely kisebb-nagyobb mennyiségben mindenütt jelen van a természetben.

Anion a természetben

biointimo

Rendes körülmények közt a levegő molekulái semlegesek. Bizonyos helyzetekben ionizációs források lépnek működésbe, pl. a természetben egy villámcsapás. Ekkor az energia behatásra egy-egy levegő molekula elveszíthet néhány elektront, azok közül, amelyek az atommagja körül keringenek.

Ezek a leváló szabad elektronok negatív töltéssel bírnak, és esetlegesen összeállhatnak más semleges levegő molekulákkal.

Így jön létre az extrán negatív töltésű anion.

Az anion jótékony hatásai:

biointimo

Negatív töltése lévén semlegesítheti az emberi szervezetre káros pozitív szabadgyököket, csökkentheti a stresszt kiváltó hatásokat, ezáltal csökkentheti különböző betegségek kialakulásának esélyét. Gátolja a baktériumok szaporodását, csökkenti a kellemetlen szagok képződését, ezáltal kellemes közérzetet biztosít.

biointimo

A káros pozitv szabadgyökök hatása

biointimo

Ha a környezet erősen szennyezett, -pl. a bomló vérrel teli átlagos intimbetét felszíne is ilyen- a pozitív ionok aránya jóval magasabb az anionokénál.

A pozitív részecskék a Brown mozgási törvény alapján összeütköznek egymással és még nagyobb részecskéket hoznak létre. A nagyobb "túlsúlyos" pozitív részecskék száma nő, az anionok száma lecsökken, az ionok egyensúlya felborul.

biointimo

Ha a káros szabadgyökök pl. a levegőben gyűlnek fel, az különböző diszkomfort érzeteket, fejfájást, és feszültséget okozhat.

Mi okozza a pozitív szabadgyökök túltengését?

 

 

  • légszennyezettség
  • oxidációs folyamatok (pl. szerves anyagok bomlási folyamatai, véralvadás)
  • túl sok mesterséges fény, elektromos eszközök folyamatos kisugárzása

Gátolja a kellemeten szagok gyors képződését

A Biointimo betétekben lévő anion chip-ben lévő negatív töltésű anionok erős vonzó hatást fejtenek ki..

biointimo

Magukhoz vonzzák és semlegesítik a vér erjedési folyamatai közben keletkező káros pozitív töltésű szabadgyök-részecskéket. Ezáltal a hemolizáló hatás által bizonyítottan létrejön egy "tisztulási" zóna a betét felszínén. Kevesebb bomlástermék jön létre a vért erjedési folyamatában a betét felszínén, így nincs annyi táptalaj a baktériumok gyors ütemű elszaporodásához. Kevesebb baktérium = parfümmentes szagmegkötés

A betét enyhe antimikrobiális hatást fejt ki, amelynek révén bizonyíthatóan lassul a baktériumok szaporodása és így kevesebb lesz a kellemetlen szag is.

Az oldal tetejére