Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

Az anionos betétek újabb pár mítosza II.

Az anionos betétek újabb pár mítosza II.

A múlt heti blogbejegyzésben részletesen ecseteltük, hogy még egy hitelesnek látszó, gyönyörűen kivitelezett könyvben is lehetnek csúsztatások, ha az író nem jár alaposan utána egy témának. 

Éppen az anionos betéteket ajánlja lelkesen ez a könyv, sokszor jócskán túlozva, igaz az anionos betétek javára: 

A mai posztban azért, hogy anion betét gyártóként a helyére tegyük a dolgokat, vesézzük hát ki a maradék zöld szívecskéket.

Jöjjön hát most a folytatás:

#7 A csomagolása hermetikus és baktériummentes

Na ez végre igaz! Az első infó, amiben nincs csúsztatás. A Biointimo anion betétek egyesével hermetikus csomagolásban vannak lezárva, így csak tépéssel nyithatók fel.

Hogy mire jó ez?! Hát pl. arra, hogy  akár egy-két intimbetétet tok vagy külön neszeszer nélkül is a táskába/oldalzsebbe/farzsebre stb. lehet vágni anélkül, hogy aggódnánk a beszennyeződés veszélyétől. Ehhez képest egyes neves márkák némely betétjét a darabonkénti csomagolásban még mindig csak egy ragcsíkkal rögzítik középen, ami mellett két oldalt öklömnyi lyuk tátong…

#8 az anionos csíknak köszönhetően antibakteriális (akár 12 órán keresztül) gombaölő, gyulladáscsökkentő hatású és megszünteti a kellemetlen szagokat. 

Nos, ez a legkeményebb kijelentés az egész cikkben, hiszen ha ez teljesen igaz lenne, már komoly orvostechnikai eszköznek számítanánk. Az anionos betétek pedig NEM gyógyászati célzattal készülő betétek.

Ha bárki azt várja tőle, hogy megszüntesse az intim fertőzéses tüneteit, az csalatkozni fog. Az anionos intimbetét nem helyettesíti sem az orvosi konzultációt, sem a gyógyszereket, sem semmilyen gombaölő vagy  gyulladáscsökkentő terápiát. Ilyen hatásokat tehát soha ne várjunk tőle!

 Az Anionos menstruációs betétről annyi mondható el, hogy az anion csíkból felszabaduló negatív töltésű ionok (anionok), - mint egy mágnes  - magukhoz vonzzák az őnáluk sokkal nagyobb méretű  pozitív töltésű káros hatású kationokat (szabadgyököket), és semlegesítik őket.

 

A Biointimo Anion betétek mítoszairól lerántjuk a leplet

 

Ennek révén a szabadgyök-függő baktériumok kevésbé tudnak szaporodni, és természetes bio-mechanikai úton kevesebb kellemetlen szag is képződik, mint egy hagyományos műanyag borítású betét felszínén, ahol a műanyag felület, és a pamuttal kevert műszál egyenesen táptalajt ad a baktériumoknak a gyors ütemű szaporodáshoz. Ezért gyakori tünet a hagyományos betétek kapcsán a befülledés, a pelenkaérzés, és kényelmetlen nedvességérzet is. 

A csíra szaporodás gátló hatásuk miatt az anionos betéteknek valóban van egy enyhe antibakteriális hatása, amit egyébként laboratóriumi körülmények között is bevizsgáltattunk, de az, hogy gyulladáscsökkentő vagy gombaölő hatású lenne, az költői túlzás.

#9 szabad mozgást biztosít 

Igen! A Biointimo Anion betétek brutális nedvszívó kapacitásuk mellett annyira lehelet vékonyak, hogy nem is képzelnéd! Oldalról nézve mindössze 3mm-es vastagságuk és pihe-puha pamut fedőrétegük garantálja, hogy szinte bármilyen fehérneműhöz tökéletesen illeszkedjenek, és alig érezhető a viseletük.

Biointimo Anion NIGHT éjszakai anionos intimbetét

Az Anion Everyday tisztasági betét például annyira vékony és rugalmas, olyan könnyen hajlik, hogy perforáció nélkül is behajthatóak az alsó szélei akár egy tangába is. 

Vagy másik példa: egyszer egyik vásárlónk jelezte nekünk, hogy ő kizárólag betétet hajlandó használni, és a maraton futó edzéseihez a vékony mérete miatt kizárólag Biointimo ANION DAY-t használ, mert ez a betét futás közben hosszú kilométerek után sem dörzsöli ki a combjait. Nagyon elégedett volt vele.
 

 

#10 Teljes mértékben légáteresztő, így nagy komfort érzetet nyújt

Ebbe is tökéletesen beletrafált a kedves könyv író. A Biointimo Anion betétek legkülső rétege nemcsak felül, de alul a ragasztó felület mentén is olyan speciális szerkezettel van ellátva, amely tökéletesen átengedi a párát.

A hagyományos betétekhez viszonyítva a kipárolgás garantált annak ellenére is, hogy a Biointimo betétek akár saját súlyuk több mint 10x-esét is képesek nedvességben tökéletesen magukba szívni és elzselésíteni. 

A Biointimo folyamatosan szellőzik úgy is, hogy a felülete teljesen száraz marad hosszú órákra.:

#11 Nagy nedvszívó képességét nappali (100ml, éjszakai 150 ml) a 4. rétegben található kukoricakeményítőnek köszönheti, amely a nedvességet rögtön zselévé alakítja. 

Korrekt. Bár a Biointimo anionos intimbetét még e milliliterektől is többet bír, és a nedvszívó knowhow a puszta kukoricakeményítő jelenlététől egy csöppet azért bonyolultabb technológia, alapvetően nem lőtt mellé az író ezzel a ponttal sem.

A Biointimo Anion intimbetétek hatalmas mennyiségű folyadékkal elbírnak a vízteszteken és porszáraz felszínükkel messze verik a mezőnyt a menstruációs betétek között. Inkontinenciás betétként  is simán megállják a helyüket, és szülés utáni posztpartum betétként is szoktuk őket promózni. A menstruációs vérzéssel persze nem csak vízszerű folyadék, hanem nyák is távozik, amivel pedig remekül “elbánik” az anion csík. A nyákban lévő baktériumok szaporodását hosszú órák alatt féken tartja és a szagok keletkezését is gátolja. 

 

Anion intimbetétek nedvszívása

#12 És jöjjön az utolsó pont, a bónusz plusz

Hogy  az anionos intimbetét miért takarékosabb, mint a többi eldobható?... Még jó, hogy visszamentünk a könyvesboltba pár nap múlva, és csak lefotóztuk ezt is, hiszen ennél jobb pontot keresve sem rakhatnánk fel az i-re így a végén, és amivel egyébként maximálisan egyet is értünk:  

 

könyvben is ajánlják az anionos intimbetétet mint a legjobbat

Tartalomhoz tartozó címkék: Az anionos betétek újabb pár mítosza 2_
Az oldal tetejére