Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!
Ajándék Biointimo Ladies törlőkendő minden rendeléshez! Ajándék Biointimo Ladies törlőkendő minden rendeléshez!

Biointimo

ÜDV A MENZESZBOLTBAN! smiley

Mi, a Biointimo női intim márka immár több mint egy évtizede vagyunk jelen a drogériák polcain ANION tartalmú extra-nedvszívású  parfümmentes intimbetéteinkkel, és más menstruációs termékeinkkel. 

 

CÉLUNK ÉS ALAPELVEINK

Célunk, hogy a legmagasabb minőségben alkossunk olyan termékeket, amelyekkel nemcsak átvészelhető, de valóban egy jobb, komfortosabb élmény lehet a menstruáció.

Önfeledt menstruáció a Biointimo termékeivel

Bár az egyszerhasználatos termékek kényelmét nem múlja felül semmi, és tudjuk, mindig lesznek olyanok, akik előnyben részesítik a megszokott klasszikus termékek használatát. Nekik próbálunk kedvezni az ANION tartalmú intim betétekkel.

De ezek mellett szeretnénk alternatívát kínálni azoknak is, akik öko-lábnyomukat a menstruációjuk során is szeretnék csökkenteni.

 

BIOINTIMO: KLASSZIKUS ÉS KÖRNYEZETBARÁT MENSTRUÁCIÓS TERMÉKEK

Hiszünk a fokozatosságban és az újításban. Tudjuk, hogy Neked sem könnyű egyik napról a másikra eldobni a jól bevált tamponokat és betéteket. Idővel és egy kis gyakorlás után azonban sokan sóhajtanak fel az első látásra kétkedők közül: "Bárcsak már évtizedekkel ezelőtt kipróbálhattam volna  a menstruációs kelyhet!"

Ha még csak ismerkedsz a környezetbarát megoldásokkal, de ugyanakkor a klasszikus menstruációs termékeket sem szeretnéd még elengedni, vagy kimondottan erős nedvszívású leheletvékony egyszerhasználatos intimbetétet keresel, akkor jó helyre tévedtél!

A Biointimo-nál igyekszünk minden Nőnek optimális megoldást nyújtani. Ezért tartunk „hagyományos” intim betéteket és környezetbarát, új-hullámos intim kelyheket és mosható betéteket is.

 

MIÉRT FONTOS A KÖRNYEZETVÉDELEM A MENSTRUÁCIÓNÁL IS?

Egy nő aktív évei alatt akár 12 000 db használt betétet és tampont is kidobhat a szemétbe, ahonnan ezek a szeméttelep földjére, majd az esővízzel a talajvízbe majd a természetes vízfolyásokba kerülhetnek. 

A betétek műanyagja 100 év alatt sem bomlik le, hanem milliárdnyi apró darabkára töredezve bekerül a vízi és egyéb élőlények tápcsatornájába, mérgezve őket. A mikro műanyag aztán az emberi fogyasztásba is „vissza” kerülhet (pl. tengeri halak és herkentyűk fogyasztásával) vagy ha a környezetben marad, akkor szennyező kemikáliák oldódhatnak ki belőle az esővíz hatására, amik a vizeket és a földeket mérgezhetik.

 

HOGYAN TEHETSZ TE IS VELÜNK TÖBBET A KÖRNYEZETÉRT?

Ha megfordítani nem is tudjuk a romló környezetszennyező tendenciákat, szeretnénk tenni a jó ügyért: a kevesebb menstruációs műanyag hulladékért, és az egyre több elkötelezett környezettudatos lányért és nőért!

Minél többet használod a mosható betétet és/vagy öblíthető menstruációs kelyhet az egyszer használatos termékek helyett vagy mellett, annál kevesebb műanyag hulladékot termelsz a menzeszeid alatt.

Új webshopunkban a környezettudatos termékek mellett az ultra nedvszívó ANION betéteket is ajánljuk azoknak, akik a mosható eszközöktől idegenkednek, de szeretnének költség kímélő, és kevesebbszer cserélhető eldobható betétet használni. A parfümmentes, csíra szaporodás gátló anion tartalmú betétek kimagasló strapabírása több mint egy évtizede a legmagasabb színvonalat képviseli az egyszer használatos betétek között.

Itt a menzeszbolt.hu-n a legjobb minőségű termékeket kínáljuk Nektek az alternatív környezettudatos menstruációs eszközöktől a hagyományos betétekig!

A menstruációs kelyhek, mosható betétek, intim törlőkendők használatáról pedig folyamatosan valódi tapasztalatokon alapuló gyakorlatokat osztunk meg. 

 

Hisszük, hogy a menzesz minőségi termékekkel egy jobb és könnyebben megélhető élmény lehet, és környezettudatos többször használatos termékekkel pedig kevesebb nem lebomló műanyag szemét kerülhet a vizeinkbe, földjeinkbe, óceánjainkba.

Próbáld meg Te is átalakítani a szokásaidat – mi fogjuk a kezedet az úton! Élvezd az ANION betétek összehasonlíthatatlan kényelmét, vagy legyél öko-tudatos a menstruációdban is. Azt kívánjuk, hogy legyen egy könnyedebb élmény Neked a menstruáció a Biointimo termékeivel!

 

Az oldal tetejére