Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

Hogyan lehet jobb a menstruációd?

Hogyan lehet jobb a menstruációd?

A menstruáció, és a női ciklus sokáig még a modern korban is tabu téma volt, így egyszerűen nem foglalkoztak vele, sem a mainstream médiában, sem az ismeretterjesztés mezején. 

Hála az információs piac robbanásának, és a social médiának, ma már nemcsak Oszkár díjas film készült róla, (Period. End of sentence) de egyre több az olyan lelkes női vállalkozó is, aki a ciklus és a menstruáció működését, viszonyát boncolgatja. 

A menzeszbolt podcasttal mi is arra vállalkozunk, hogy meghívott szakértőinkkel interjús beszélgetések során a menstruáció minél több Titeket érdeklő aspektusáról lerántsuk a fátylat, és minél több információt osszunk meg a női egészségről, a menstruációról, a ciklus működéséről, a termékenység tudatosságról, és a modern intim higiéniáról.

Menstruálj könnyedén!

A menstruáció kinek kellemetlenebb, ki alig veszi észre, de mindig van mit tanulnunk róla!

Hisszük, hogy egyre több tudással, és új praktikákkal, és a legmondernebb eszközökkel pedig még akár egy jobb élmény is lehet a menzesz! 

Az első részben rögtön személyes élményekkel kezdünk.

A Megjött? Virágzol! című korábbi minisorozatunk háziasszonya Polilili szex edukátor és Cserményi Csilla Virág Flo párkapcsolati szakértő beszélgetnek arról, hogyan élik meg a menstruációt és milyen trükköket vetnek be, hogy egy jobb élmény legyen.

Többek között kiderül hogy,

  • Hogyan gyakorolhatod a nőiséged, ha kvázi fiúnak neveltek?
  • Lehet e festeni a menstruációs vérrel?
  • Milyen élmény egy menstruációs kehely?

Tartsatok velünk! :) 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hogyan legyen jobb a menstruációd
Az oldal tetejére