Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

Nagy Ő kritika - Árpa Attila és a nedves bugyik esete - véleményposzt

Nagy Ő kritika  - Árpa Attila és a nedves bugyik esete - véleményposzt

Túlcsordul az intimitás a tv2-n és ezt már mi sem hagyhatjuk szó nélkül. Mi ugyan intimhigiéniával foglalkozunk, dehát miért is ne lehetne véleményünk mentál higiénés problemákról, vagy akár a nemek harcárol...

 

Valószínűleg Nők ezrei nézik fennen vihogva, -titkon nyálcsorgatva- a Nagy Ő című műsort, akik valószínűleg hasonló hibákkal pasiznak, mint a szereplők. Mivel napok óta csak gyűlik a nedves bugyik nemhigiénikus tengere, lassan már külön felelősséget kezdtünk érezni ezért a vélemény posztért. wink

A viccet félre téve, a szereplők is jócskán tocsognak a nyálban, pláne hogy mostmár az első teszt csókok is elcsattantak a főhős Nagy Ő - Árpa Attila részéről. És arról még csak szót sem ejtünk, hogy mekkora is a korkülönbség az örök ifjú - es egyébként 50esen is jópasi - Árpa és a lányok között.Az egész show bulvárosan szórakoztató és nyilvánvalóan túltolt. Attila a felszínen igazi színész-Casanovaként lubickol a szerepében, vagyis inkább hadonászik, mint Pistike az édességboltban: azt sem tudja melyik cukorkához kapjon. Néhány óvatlan pillanatban viszont, - amit véletlenül nem vágtak ki,- felvillan azért egy-egy kényszeredett mosoly is.Nagy Ő Attila látszólag mosolygósan és forrón ölelgeti azt a lányt is, akinek éppen kiteszi a szűrét. Akit pedig már régebben kitett, annak jakuzziban pezsgőt pukkaszt, és visszaveszi, hogy ezzel a többieket lehetőleg kiakassza.

 


Ez a része rendben is lenne, hiszen ebben a játékban Árpa Attila az a kiskakas, aki kedvére kapirgálhat a szemétdombján. Hát tegyen bármit, érezze csak jól magát!

 


Jó, mondjuk a mindenkit forrón ölelgetést, és a megdelejező mandulaszem - technikát a számára érdektelen lányoknál is bevetve, mi a helyében talán kihagynánk azért.

 

Tehát vannak fordulatok, sírás-rívás, egymás kibeszélése: a dramaturgok vért izzadva dolgoznak a show-n. Tök rendben van, ...


DE...

 

Ami viszont már nagyon is aggasztó, és nem kéne, hogy a műsor része legyen, az az, hogy egy-két lány valóban komolyan veszi a szerepét. A csajoknak nyilván ki van adva, hogy magas hőfokon lángoljanak Attiláért, de ezt ne csak mi tudjuk meg az interjúszobából, hanem személyesen a randikon Árpának is fejezzék ki szemtől szembe. Nos ez az, amit nem kéne, ami igazán rettenetes!

Vélemény poszt a Nagy Ő tv2 műsorról. Árpa Attila és a lányok csókcsatája

Ilyenek hangzanak el a személyes randikon: 

 

"Hoztam neked egy aji-karkötőt, a remény szimbólumával!"

"Teljesen elvarázsolsz a tekinteteddel!"

"Én azért küzdök, hogy elnyerjem a szívedet!"WTF?! ...

Ezeket szemtől szembe tolják neki a lányok, és az egész marhára megrendezettnek tűnik ezek miatt a szörnyen művi és nyálas panel-mondatok miatt, amiket hasonló privát helyzetben az ember -ha tényleg bejön neki valaki - még magának is alig mer kimondani,  nemhogy a világnak.....

A kedvencünk a tegnap épp kiesett Szilvi (41)-től: (igaz ezt már csak a titokszobában mondta)

"Attila teljesen olyan mint én. ... Nagyon meg fogja bánni." ...
... Lehet, hogy mostmár a nők -így- udvarolnak?! Öreg hiba, de erről majd később.


Szóval egyetlen igazi nőt sem látni a versenyzők között már abban az értelemben, aki jó reality szereplő módjára kendőzetlenül tényleg saját magát adná. Persze a lányok nagyon csinosak, jól néznek ki, stb... de mindegyik mintha ugyanazt a forgatókönyvet tanulta volna be.


A forgatókönyv:


A hölgyek egységesen féltékenyek , és látványosan nyomulnak az "azért küzdök hogy elnyerjem a szíved" jegyében, amit szó szerint kimondanak a Nagy Ő Attilának is szemtől szembe. És elfelejtik, hogy valójában pont őket kellene Attilának akarnia megszerezni.


Sehol a finom tartás, a kacérsággal vegyes visszafogottsgá, sehol a humor, sehol a rejtély. Ezekből állna össze egy jó flört, amire már jogosan lehetne nyálat csorgatni.


Nagy Ő - kritika véleményposzt. Az őszinteség lenne egy kapcsolatban a legfontosabb.


És a realitás: 

De ehelyett mit látunk: mindegyik csaj be van kakkantva és egyben látványosan el van ájulva Árpa Attilától. Pedig pont abban lenne a legnagyobb kihívás, hogy ez hogyan NE látsszon egyáltalán rajtuk, még ha odáig is vannak érte. Ez lenne a királynői tartás maga, ami beindít(hat)ja a férfi vadász ösztönét.És a rossz hír sajnos az, hogy ebben a játszmában csak a férfi lehet a vadász. A nő nem. De ezt a mai bulvár narratíva tagadja, és a lányok mindent vivő harcos amazonokként vonulnak fel. A valóság viszont az, hogy az igazi vadász férfiak,- és állítólag Nagy Ő Attila is ilyen,-  épphogy hanyatt-homlok menekülnek még a legérzelmesebb harci amazonoktól is.  Hiaba állítják esetleg ennek éppen az ellenkezőjét.

 


De miért? 


Mert ők nőkre vágynak, nem pedig más vadászok társaságára. És ha a szerepek megfordulnak, az -főleg hosszú távon megbosszulhatja önmagát. 

Talán aki kapizsgál valamit a valóságról, az Nagy Ő Fruzsi(29), aki mer lazán viszonyulni Attilához,  és legalább beszáll egy kis valóság ízű poénkodásba. De ez még mindig nem üti meg a szenvedélyes flört szintjét, amit már nagyon üdítő lenne végre látni a sok halvérű randi után.

Addig is amíg - hátha - ez megtörténik, a tengernyi nedvesedő bugyi ellen (leg)alább van néhány jó ajánlatunk!  wink laugh
Siessetek a rendeléssel, mert a Black Week már csak holnap éjfélig tart! 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Nagy Ő kritika
Az oldal tetejére