Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél! Ingyenes a kiszállítás minden 4000 Ft feletti rendelésnél!

Szerinted melyik a legjobb menstruációs bugyi?

Kereki Heni
2023. 01. 25. 11:31:32
Szerinted melyik a legjobb menstruációs bugyi?

Egy ideje már sok visszajelzést kapunk tőletek arról,

hogy milyen jó dolog is a menstruációs bugyi. Bevallom, hosszú ideig kételkedtem ennek jogosságában, hiszen rögtön elképzeltem magam, ahogy bekocogok vele egy pláza fakkos 1 négyzetméteres WC-jébe 3 bevásárlótáskával a karomon épp állig kabátban beöltözve egy zimankós januári napon....

Rögtön feltettem magamnak a kérdést:

"Öööh, ha ez megtelt, és ezt már a nadrágomon is érzem, akkor nekiállok teljesen levetkőzni és bugyit cserélni 1 négyzetméteren kabáttal és szatyrokkal zsonglőrködve a fejemen?!... Pláne, ha még mondjuk gyerek is van velem?! .... Vagy hogy?!...


A lehetséges "igen" válasz miatt viszolyogtam a menstruációs bugyi gondolatától is, és a mosható betét mellett eszembe sem jutott mint zöld-opció.

 

A mosható betétek imádnivaló előnye ugyanis a menstruációs bugyikkal szemben, hogy

 

 

 • iszonyú könnyen lepattinthatók kb akármilyen bugyiról,

 

 • és ugyanannyi idő alatt cserélhetők, mint egy eldobható betét.

 

 • rekord gyorsasággal teljesen tisztára moshatók kézzel is. 

 

A Biointimo-nál pont azért terveztünk szetteket a menstruációs betétből és a mosható tisztasági betétből is, hogy mindig lehessen kéznél egy-két csere betét, így ne kelljen tartani a balesetektől.

 

Minek-kinek kell hát egy menstruációs bugyi?!...
 

Ez a kérdés egészen addig tartott nálunk, amíg el nem kezdett megjelenni egyre több belőlük a drogériák polcain, és amíg egyre több pozitív véleményt és visszajelzést nem olvastunk róluk.:

 • "Nagyon kényelmes",

 • "az alakformáló változat egyszerre ad tónust a hasnak, a vonalaknak, alul meg tökéletesen puha",

 • "kellemesen elszív minden nedvességet",

 • "könnyen mosható",

 • "átszellőző",

 • "imádnivaló a fazonja", "

 • "nagyon csini"

 • "egész nap "nem is kell cserélni".... Hopp! ennél a pontnál elgondolkodtam! Lehet, hogy mégis ki kellene próbálnom?

 

A mosható intimbetéttel ugyanis elsőre  "gond" lehet, - bár pár éles próbanap után már egyáltalán nem is az - hogy a használt betétet be kell "batyuzni", és általában a használat után rögtön nem kezdhetsz neki azonnal a szappanos öblítésnek, - egy munkahelyi mosdóban semmiképpen.

Meg még ha ezt meg is reckíroznád, nyilván nem fogod kitenni közszemlére a száradó betétet az irodádban, mindenki gyönyörűségére.

Home office-ban ez persze nem problémade publikus helyen el kell csomagolnod a használt mosható betétet egy kis nesszeszerbe, majd otthon lehetőleg minél előbb ki kéne öblíteni és kitenni száradni.


2-3 nap alatt már simán rááll erre az ember agya és keze, pláne hogy a kézi öblítés gyorsasága a legvadabb álmaidat is felülmúlja. De ehhez képest valóban előny, ha egy bugyi egész nap rajtad lehet, anélkül hogy cserélned kellene, mert biztosan nem ázol el vele.


Viszont mivel nem mindenkinek van cunami-szerű vérzése, és az ehhez kellő anyagvastagság sem biztos, hogy mindenkinek kényelmes egész nap, a vékonyabb, keskenyebb, kevésbé nedvszívó fazonok is abszolút jogosak:Itt a Biointimo-nál a csajokkal közösen gondolkodóba estünk, melyik is lehet a legjobb fajta menstruációs bugyi, amit Ti szivesen látnátok új termékként, és amit szívesen használnátok.


Indítottunk is egy szavazást: Válaszd ki a 3 neked legjobban tetsző bugyit a megadottakból!

Cserébe egy -25%os kupont küldünk a megadott e-mailedre, amelyet 2023. február 6-tól 2023. február 13. éjfélig bármelyik termékre, bármilyen összegű rendelésre beválthatsz a www.menzeszbolt.hu -n!

 

 

Voksolj és segíts nekünk a véleményeddel: https://bit.ly/mensibugyi_szavazas

Minden résztvevőnek küldjük a garantált kedvezményt! 

Puszi, 

Heni a menzeszboltból  heart

Tartalomhoz tartozó címkék: melyik a legjobb menstruációs bugyi
Az oldal tetejére